Neptunus

Loge nummer 27
Stiftad 16 maj 1954

Den yttersta av de åtta stora planeterna.
I romersk mytologi havets och sjöfartens gud (grek Poseidon), bror till Zeus och Hades. Åstadkom jordbävningar när han med sin treudd lyfte upp nya öar från havets botten. Han har även givit upphov till allt vad hästar heter, även vinghästen Pegasos.

D,Eu 2012-12-11 Julloge

Välkommen till terminens sista möte med sedvanlig start kl 19.00. Vi börjar med en kort druidstämma för att bestämma årsavgiften för 2013 och fortsätter därefter med ett Eubatmöte.  Efter  mötet så inbjuder föreningen Druidgården till ett traditionellt julbord med efterföjande paketauktion,där behållningen går till driften av Druidgården. Varje broder tar med sig en julklapp till ett värde av minst 100 kr. Alla är varmt och broderligt välkomna.

Glöm inte julslipsen.

gm Ingvar

1 kommentar tillD,Eu 2012-12-11 Julloge

 • Orvar

  Musiken denna afton var som följer.

  Ingångsmusik 1 (Druidstämman):Giv mig ej glans av Jean Sibelius,text Zackarias Topelius. OD och Peter Mattei.

  Ingångsmusik 2 (Eubatmöte):Händels Joy to the world,instrumentalt.

  Ideelt:Amazing grace med Diana Ross. (Denna psalm skrevs av John Newton,f.d. slavskeppare som så småningom bättrat sig,blivit präst (England) och moståndare till slaveri).

  Utgångsmusik:Konungarnas marsch (anonym) med OD.

  Vilket fantastiskt julbord! Härligt!

  God Jul

  Orvar F

Kommentera

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href=""title=""><abbr title=""><acronym title=""><b><blockquote cite=""><cite><code><del datetime=""><em><i><q cite=""><s><strike><strong>